Marc van de Laar

Sonja van Bogget

Lotte Jansen

Coraline Demos

Marlie van Dingenen:
HR-adviseur

“Ik werk nu bijna twee jaar bij SALTO en dat bevalt me erg goed. Op het bestuurskantoor waar de ondersteunende afdelingen zitten, heerst een informele werksfeer, waar je makkelijk bij elkaar binnenloopt. Ons team bestaat uit vijf medewerkers. We doen veel samen, maar hebben ook onze eigen werkvelden. Zo ben ik veel bezig met werving en selectie. SALTO is een werkgever die ruimte biedt voor vernieuwing en ontwikkeling. Je wordt uitgedaagd om out-of-the-box te denken en eigen initiatief wordt gewaardeerd. De afwisseling, de samenwerking in gezamenlijke projecten en de prettige onderlinge sfeer maken van SALTO een fijne werkgever.”

 

 

 

 

 

 

Stephanie Bijnen:
Onderwijsassistent, SALTO-school De Opbouw

“Ik werk nu anderhalf jaar bij SALTO-school De Opbouw en dat bevalt me heel goed. Toen ik mijn diploma haalde ging ik eerst kijken of er plaats was op mijn ‘oude’ basisschool en dat was het geval. Ik werk groepsoverstijgend in de vier kleutergroepen en ik ken alle honderd kleuters bij naam! Wat ik doe? Veel! Ik werk bijvoorbeeld met het programma BOUW. De kleuters werken daarbij samen met kinderen van groep zes en zeven. Dat heb ik zelf mee opgezet. Verder ondersteun ik bij het buiten spelen, vervang de klas als de leerkracht individueel met een kind wil werken, het is echt heel verschillend. Als onderwijsassistent maak ik volwaardig deel uit van het team. Ik voel me echt gewaardeerd door de collega’s en door de directie. Sowieso is de sfeer hier heel gemoedelijk en prettig. Binnenkort start ik met de opleiding aan de PABO. School en bestuur hebben daar heel flexibel in meegedacht. Mooi dat ik die kans kan pakken.”

 

Jeroen van der Wegen:
Conciërge De Hasselbraam

“Hier zijn we ‘Samen’ de school. Dat voelt heel goed. We hebben een fijn team, een laagdrempelig toegankelijke directeur en een prettige sfeer waarin ik me gewaardeerd voel. Ik kom eigenlijk uit de communicatiesector, maar een baan op een basisschool heeft me altijd getrokken; het geluid van spelende kinderen, de liedjes, het straalt plezier en positiviteit uit. Het werk vind ik heerlijk. Druk? Ja, het is wel eens druk, maar ik ervaar niet zo snel stress. Het is super afwisselend en er gebeurt veel, zowel gepland als ad-hoc. Even dit oplossen, een pleister plakken, mee op schoolkamp, een klusje, contact met ouders, met leveranciers. En op zijn tijd een potje voetballen met de kinderen, hè. Deze baan, deze school, het zit me als gegoten.”

Jacqueline de Haas:
Directeur SALTO-Jenaplanschool De Vuurvlinder

“Als bouwleider bij een school in Den Bosch solliciteerde ik op een traineeship om nieuwe directeuren intern op te leiden bij SALTO. Het voelde goed vanaf het eerste moment. Een fijn, toegankelijk bestuur en een sfeer waarin persoonlijke groei en ontwikkeling alle ruimte krijgen. SALTO is écht vernieuwend! Dat zie je bijvoorbeeld aan de internationalisering, de manier waarop zij-instromers een kans krijgen en de aandacht voor sport en beweging. Bij SALTO word je gezien. Als professional en als mens. Ik zit hier heel erg op mijn plek.”

 

 

 

Werken bij

Vacatures

Onze verhalen

Scholen

Over SALTO

Contact

 

Contact

SALTO Bestuursbureau

Insulindelaan 115a

5642 CV Eindhoven

T. 040 260 67 10

salto@salto-eindhoven.nl

salto-eindhoven.nl

 

 

 

 

 Disclaimer | Privacy statement | Copyright 2022